Foto van de zwemmers die gestreden hebben

Groot succes op het Open Nederlands Master Kampioenschap voor Triton Putten

Van 2 t/m 5 mei was het Open Nederlands Master Kampioenschap in Amersfoort, voor Z & PC Triton Putten waren er vier gegadigde die de strijd aan gingen met de beste masters van Nederland en buitenlandse zwemmers. Dit onder begeleiding van Coach en trainer Iris van Aurich.

Rick Vaarkamp had wel het zwaarste programma van onze zwemmers, Rick zwom op  4 dagen de meeste afstanden. Rick kwam uit op de 400 meter vrijeslag, 100 meter vlinderslag, 50 meter schoolslag, 50 meter vlinderslag, 200 m wisselslag , 200 m schoolslag, 400 meter wisselslag, 200 meter vlinderslag en als laatste de 100 meter schoolslag. Daarbij behaalde hij mooie klasseringen en op diverse afstanden mooie persoonlijke records.

Ons sprint kanon Alex Hagedoorn kwam in actie op de 50 meter vrije slag, hij behaalde een mooie klassering.

Onze enige dame, Carola Jacobs kwam in actie op de 200 meter schoolslag en de 200 meter vlinderslag. Op deze afstand behaalde zij in haar leeftijdscategorie een bronzen medaille. Ontzettend knap, want dit is wel een hele zware afstand.

Als laatste mocht Hans Stoffers op 4 afstanden uitkomen, op zaterdag ochtend begon hij met de 800 meter vrije slag en in de middag de 50 m vlinderslag. Op deze afstanden behaalde hij mooie persoonlijke records. Op zondag mocht hij opnieuw in actie komen, nu op de 200 meter vlinderslag en de 100 meter schoolslag. Op beide afstanden behaalde hij een mooie persoonlijk record en bij de 100 meter schoolslag werd hij na een spannende race net vierde. Op de 200 meter vlinderslag werd hij beloond met een zilveren medaille in de leeftijd categorie 20 +.

Door de goede master trainingen die we krijgen van Iris van Aurich hebben we deze mooie resultaten kunnen behalen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.