Masters van Z & PC Triton Putten naar ZMC in Lelystad

Zaterdag 8 december heeft de Masterafdeling van Z&PC Triton Putten meegedaan aan deel 4 van het Zuyderzee Masters Circuit. Deze keer vond de wedstrijd plaatst in Lelystad, georganiseerd door Batavia Swim.
Als eerst was het de beurt aan Rick Vaarkamp en Carola Jacobs om 200 meter schoolslag te zwemmen. Helaas hebben Rick en Carola net geen PR gezwommen. Desalniettemin goede prestaties van Rick en Carola!

Rick heeft hierna nog een goede 50 meter vlinderslag en 25 meter schoolslag gezwommen.
Hierna was het de beurt aan mij om de 25 meter vrije slag te zwemmen. Helaas was ik bij de vorige wedstrijd gediskwalificeerd door een te vroege start. Bij deze wedstrijd ging de start goed en heb ik een tijd neergezet die ik in aankomende wedstrijden kan gaan verbeteren. Tevens heb ik voor de eerste keer in een wedstrijd de 100 meter wisselslag en de 25 meter schoolslag gezwommen, waar ik een mooie eerste tijd heb neer kunnen zetten.
Ook Alex Hagedoorn mocht 25 meter vrije slag en 25 meter schoolslag zwemmen, waar hij twee mooie tijden heeft weten te behalen.
Het programma van deze dag bood de loodzware 200 meter vlinderslag aan. Carola dacht, ik ga deze afstand niet één maar twee keer zwemmen dit seizoen. Ze had wat last van een opspelende blessure waardoor ze aangaf rustig aan te doen en niet te forceren. Toch heeft ze een PR weten te behalen van ruim 1 seconde! Goed gedaan Carola!
Het was een geslaagde en gezellige wedstrijd voor de Masters van Z&PC Triton Putten die afgesloten werd met een mooie tijd op de 4 x 50 meter wisselslag estafette!

– Gaëlle Brochereux

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.