Prijzenregen in Alkmaar voor Triton Putten Masters

De master van Z & PC Triton Putten hebben 14 april weer goed werk verricht op de laatste wedstrijd van het Zuyderzee Master Circuit, ditmaal kwamen Carola Jacobs en Hans Stoffers in actie.

Carola Jacobs zwom de eerste afstand van de dag, de 50 meter schoolslag en zwom daar zelfs een seconde sneller dan haar beste tijd. Daarna mocht ze ook de 50 meter rug en de 400 meter vrij zwemmen. Ook op deze afstanden heeft zij weer een goede prestatie geleverd.

Hans Stoffers kwam op de 50 meter schoolslag uit, hij zwom een geweldig PR. Daarna mocht hij ook de 50 meter rug zwemmen en zwom ook een mooi PR op deze afstand. Hij sloot af met de 200 meter schoolslag. Met deze zware prestatie zwom hij een knappe tijd, dat tevens een nieuw clubrecord is voor de vereniging.

Aan het eind van deze mooie dag, werd de wedstrijd afgesloten met een gezamenlijk diner, waar ook de prijzen werden uitgedeeld. Dit waren de prijzen waar de zwemmers het hele seizoen lang al voor hadden gezwommen. Carola haalde in haar leeftijdscategorie de derde prijs binnen het Allroundklassement, Rick Vaarkamp kreeg een beker voor de tweede plaats in het Allroundklassement en de Bingoprijs. De Bingoprijs verdient een zwemmer als hij alle afstanden binnen het circuit zwemt en hierbij niet gediskwalificeerd wordt. Tot slot heeft Hans de eerste plek behaald binnen het Sprintklassement en ook hier een mooie beker voor in ontvangst mogen nemen.

Al met al was dit weer een geslaagd wedstrijdseizoen voor de Masters van Z & PC Triton Putten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.