Sponsoren

Iedere Vereniging, wil altijd graag meer sponsors hebben. Zo ook bij Triton. Wij willen graag meer doen voor de leden. Zorgen, dat zij Triton echt vertegenwoordigen op wedstrijden, dus nette kleding met duidelijk logo. Wij willen graag goed materiaal, zodat we zwemmers en poloers goed kunnen trainen en goed kunnen voorbereiden op wedstrijden. Bij Triton kun je sponsor worden voor alle activiteiten, dus voor het Sterrenplan, Wedstrijdzwemmen of Waterpolo. Je kan sponsor worden voor kleine bedragen en eenmalig bijv. een bal sponsoren, met sponsornaam en naamsvermelding op de Triton website.

Voor inlichtingen kunt u contact opnemen met Alidaan van Losenoord, sponsorcommissie@tritonputten.nl

Bij Triton komen zowel de gezelligheid als de prestatie aan bod. Zwemmen en waterpolo  zijn beiden echte familie sporten die bij Triton “van jong tot oud” beoefend kunnen worden. Voor de jonge kinderen heeft Triton het Sterrenplan. Hier worden spelenderwijs de kinderen in contact gebracht met alle takken van de zwemsport.
Regelmatig komt Triton door de  geleverde prestaties in het nieuws. Hierbij worden ook de sponsoren niet vergeten.

Zwemmen en waterpolo zijn echter relatief dure sporten. Om de contributie voor iedereen betaalbaar te houden en het zo voor een iedereen mogelijk te maken om deze sport te beoefenen is  Triton aangewezen op sponsoring. Hiervoor is elk jaar weer financiële steun van nieuwe sponsors vereist. De sponsorbijdrage wordt niet uitsluitend aangewend voor  “winnaars” en zgn. “toppers”. Alle leden en trainers moeten kunnen meeprofiteren van een door sponsoring verkregen ruimer budget.