Sponsoren

Iedere Vereniging, wil altijd graag meer sponsors hebben. Zo ook bij Triton. Wij willen graag meer doen voor de leden. Zorgen, dat zij Triton echt vertegenwoordigen op wedstrijden, dus nette kleding met duidelijk logo. Wij willen graag goed materiaal, zodat we zwemmers en poloers goed kunnen trainen en goed kunnen voorbereiden op wedstrijden. Bij Triton kun je sponsor worden voor alle activiteiten, dus voor het Sterrenplan, Wedstrijdzwemmen of Waterpolo. Je kan sponsor worden voor kleine bedragen en eenmalig bijv. een bal sponsoren, met sponsornaam en naamsvermelding op de Triton website. Wij zoeken ook een hoofdsponsor, deze zoeken we uiteraard voor meerdere jaren (minimaal 3 jaar). Je ziet dan zo ongeveer je bedrijfsnaam verschijnen, waar ook de naam van Triton verschijnt.

Voor inlichtingen kunt u contact opnemen met Alidaan van Losenoord, sponsorcommissie@tritonputten.nl

Bij Triton komen zowel de gezelligheid als de prestatie aan bod. Zwemmen en waterpolo  zijn beiden echte familie sporten die bij Triton “van jong tot oud” beoefend worden. Voor de jonge kinderen heeft Triton  het Sterrenplan waarop spelenderwijze de kinderen in contact komen met alle takken van de watersport, zelfs het schoonspringen en het synchroonzwemmen. Regelmatig komt Triton door wedstrijdverslagen of door aandacht voor onze sport in de dagbladen of op onze webside op positief in het nieuws.
Zwemmen en waterpolo zijn echter relatief dure sporten. Om de contributie binnen de perken te houden en het voor een ieder mogelijk te maken om deze sport te beoefenen is  Triton aangewezen op sponsoring. Hiervoor is elk jaar weer financiële steun door nieuwe sponsors  vereist. Dit  wordt in de regel niet uitsluitend aangewend voor  “winnaars” en zgn. “toppers”. Alle leden en trainers moeten kunnen meeprofiteren van een door sponsoring verkregen ruimer budget.