Nieuws

 • 60 jarig jubileumfeest Triton Putten🎉 13 mei, 2018

  Triton bestaat dit jaar 60 jaar! Op 9 juni wordt dit gevierd 🎉

 • Nieuwe tussenstand Vereniging van het Jaar! 7 mei, 2018
  Nieuwe week, nieuwe tussenstand voor Vereniging van het Jaar.
   
  1e in de gemeente Putten
  8e in de Provincie Gelderland
   
  Stemmen kan nog steeds via https://www.verenigingvanhetjaar.nl !
   
  Laat het iedereen weten!
 • Z&PC Triton Putten genomineerd voor verkiezing Vereniging van het Jaar. 24 april, 2018

  Z&PC Triton Putten heeft zich genomineerd voor de verkiezing Vereniging van het Jaar. Om deze verkiezing te winnen roept Z&PC Triton Putten nu iedereen op om te stemmen via www.verenigingvanhetjaar.nl. Op deze website lees je het unieke verenigingsverhaal van Z&PC Triton Putten, waarmee we ons genomineerd hebben. Voor de winnende vereniging, maar ook voor de stemmers zijn diverse gave prijzen te verdienen.

  Deze verkiezing is een initiatief van NOC*NSF, Kunstbende en LKCA samen met de Rabobank. De verkiezing heeft als doel de kracht van de sport- en cultuurvereniging bij zoveel mogelijk Nederlanders in de schijnwerpers te zetten. Verenigingen zijn heel bijzonder en dat mag gezien worden!

  De clubs met de meeste stemmen en hoogste beoordeling worden beloond met mooie prijzen zoals Masterclasses van professionals die de vereniging verder helpen. Bovendien maakt een productiemaatschappij een professionele promotiefilm om de vereniging extra in de schijnwerpers te zetten.

  Ga naar verenigingvanhetjaar.nl en stem ook op Z&PC Triton Putten!

  Volg de verkiezing via: TwitterInstagram | Facebook | YouTube

  Zie voor meer informatie www.verenigingvanhetjaar.nl.

 • Nieuw scorebord voor Triton 5 november, 2016

  Zwem- en waterpoloclub Triton heeft zaterdag 29 oktober een nieuw scorebord in gebruik genomen. Het scorebord werd door Rabobank directeur Martijn Stoffelsen en een groep jeugdleden van Triton, gezamenlijk onthuld.

  De vochtige lucht in het zwembad had het oude scorebord aangetast waardoor het aan vervanging toe was. De aanschaf van het nieuwe scorebord is mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van het Stimuleringsfonds van de Rabobank. De zwemclub had zelf al gespaard voor een vervangend scorebord maar kwam middelen tekort voor een aanschaf. Het Stimuleringsfonds stimuleert lokale initiatieven die het welzijn en de welvaart in de leefomgeving van Putten versterken.

  Onder het nieuwe scorebord is een groot zeil gespannen met afbeeldingen van de drie disciplines van de waterpoloclub Triton: wedstrijdzwemmen, waterpolo en Sterrenplan. Het zeil is ontworpen door Geelco Koetsier, één van spelers van het Heren 1 waterpolo team, en is bedoeld om de jeugd van Putten kennis te laten maken met de zwemsport door te wijzen op de mogelijkheid van proeftrainingen. Triton wil meer jeugd aantrekken en is begonnen met een verjonging binnen de gelederen van de club. Achter de schermen wordt gewerkt aan de samenstelling van een nieuw bestuur met jonge leden dat de ambitie van de club inhoud kan geven.

   

  Bijschrift foto (Peter Bakker):

  Het scorebord wordt in gebruik genomen door de heer Stoffelsen, kantoor directeur van Rabobank Putten, met het waterpolo signaal “laatste minuut” (symbolisch voor het laatste financiële zetje van de Rabobank), Daarbij gingen aspiranten onder toeziend oog van de sponsors (Alidaan van  Losdenoord van Losenoord Verf en Wand en Geelco Koetsier van by Geelco design video web) en de voorzitter van Triton (Patrick Spanjersberg) enthousiast te water.

   

 • Bus Natuursteen B.V. sponsort de nieuwe tenues van Zwem- en poloclub Triton Putten 19 september, 2016

  Tijdens de start van het nieuwe zwemseizoen werd tijdens een bijzondere training, aan leden van de zwemafdeling van Zwem- en poloclub Triton Putten, nieuwe tenues uitgedeeld. Deze tenues in de Tritonkleuren, zijn gesponsord door de familie Bus van Bus Natuursteen B.V., voor al uw graf- en natuursteenwerken. De familie Bus wenst alle leden van de zwemafdeling heel veel succes en plezier toe met de zwemprestaties voor dit nieuwe seizoen.

  Als dank voor deze sponsoring, werd aan de zwemafdeling een banner onthuld en aan de familie Bus een mooi boeket uitgereikt. De banner zal worden meegenomen naar regio- en thuiswedstrijden.

  Zaterdag 17 september werden deze tenues aan het grote publiek getoond tijdens de eerste geslaagde zwemwedstrijd van dit seizoen. Kyra van Veenhuizen behaalde goud op de 400 m vrije slag en zilver op de 200 m schoolslag. Karlijn Siderius won zilver op de 100 m rugslag.

  Vind jij zwemmen ook leuk? Dan ben je van harte welkom om eens vrijblijvend mee te komen trainen. Kijk op www.tritonputten.nl voor de trainingstijden.

  img_0324

 • Uitreiking cheque Rabobank Clubkas Campagne 2016 15 april, 2016
  Op 30 maart jl. mochten wij op de slotavond van de Rabobank Clubkas Campagne in Theater de Dialoog in Ermelo, een cheque in ontvangst nemen van € 433,–, van Martijn Stoffelsen van de Rabobank in Putten.
   
  Wij willen de Rabobank Randmeren en degenen die deze interessante en feestelijke avond mogelijk hebben gemaakt hierbij bedanken. Ook uiteraard de leden van de Rabobank, dat zij onze club een warm hart toedragen en op ons hebben gestemd.
   
  Bedankt!
  DSC09259IMG_9785
 • Z&PC Triton Putten trots op nieuwe Tenues! 30 januari, 2016

  Z&PC Triton Putten heeft haar wedstrijdzwemmers afgelopen vrijdag 4 april in nieuwe tenues gestoken. Voortaan zijn wij bij elke wedstrijd herkenbaar aan onze wit met blauwe outfit. Mede mogelijk gemaakt door Ruitenberg Recycling & Techniek Putten. Familie Ruitenberg, bedankt voor de sponsoring!!
  Na wat onrustige jaren klimt de afdeling wedstrijdzwemmen van Z&PC Triton Putten weer langzaam uit een dal. Met ongeveer 25  zwemmers hebben zij dit seizoen meegedaan aan de Gelderse C competitie en Meerkampwedstrijden. Met trots zullen de zwemmers aanstaande zaterdag 12 april  hun nieuwe outfits showen tijdens de Gelderse C competitie te Lelystad.
  Vind jij zwemmen leuk en wil jij ook graag meedoen aan wedstrijden, kom dan een keer meetrainen op woensdag van 17.00 tot 18.00 uur (jeugd)/ 18.00 tot 18.45 uur (masters/selectie) en vrijdag 18.00 tot 19.00 uur (jeugd/masters).
  www.tritonputten.nl / 0341-425903

   

  333.teneugroepsfoto