Nieuwe PC van ZEW-Triton

Zoals velen binnen Triton ondertussen wel zullen weten is besloten om op polo-gebied samen te gaan werken met ZEW.  Dit heeft geleid tot de oprichting van een startgemeenschap onder de naam ZEW-Triton.  Hierin worden de krachten van beide verenigingen gebundeld, trainingen en wedstrijden doen we voortaan samen. Ook beide polocommissies vormen nu één geheel. Vanuit ZEW zitten hier in Thijs  Waardenburg, Niek Lebbink en Gijs Bont en vanuit Triton Silvia Dalmeijer, Wijnand van der Velden, Marty Anker, Willemien Schep, René Ouwerkerk en Jan Willem Resink. Een hele club aan mensen maar er is ook veel werk aan de winkel!

Zo zijn er ondertussen veel zaken samen opgepakt zoals  gemeenschappelijke trainingen in Putten en in Ermelo en de trainers en de scheidsrechters voor het komende seizoen.  Op dit moment is de PC druk met het wedstrijdschema voor volgend jaar. Hoe krijgen we wedstrijden zo optimaal mogelijk verdeeld over het bad in Putten en Ermelo? We doen ons best om met ieders wensen rekening te houden en we zijn er van overtuigd dat het een bijzonder en mooi poloseizoen gaat worden. We hopen dat iedereen het enthousiasme binnen de nieuwe PC overneemt en we zo van de startgemeenschap  een groot succes maken.

Heb je vragen en/of opmerkingen, neem dan gerust contact op met de PC, dat kan per e-mail (ZEW-TRITON@gmail.com) of via één van de leden van de nieuwe PC.

Waterpolo is teamwerk!
Aan het eind van  polocompetitie zijn trainers en polocommissies alweer druk met het volgende seizoen. Daarbij is de teamindeling een belangrijk onderdeel. Gaat iedereen door en komende er nieuwe mensen bij? Zijn er voldoende mensen voor een team of bestaat de kans dat er, bij onverwachte uitval, te weinig spelers overblijven. Aan de andere kant, wil je ook niet teveel spelers in een team omdat het niet leuk is om tijdens een wedstrijd een groot deel van de tijd op de kant te zitten.

Verder is het voor de sportieve prestaties beter om met een goed op elkaar ingespeeld team te spelen.  Ook daarvoor moet je dus niet te veel maar ook niet te weinig mensen hebben. Probeer daarom nu al aan ons (PC) door te geven of er zaterdagen zijn waarop je absoluut niet kunt. Nu kunnen we nog eventueel een wedstrijd verplaatsen. Hoe langer je wacht hoe moeilijker het wordt. Maar, waterpolo is teamwerk, dus geef de wedstrijden hoge prioriteit en zeg niet te makkelijk af voor een wedstrijd!