De Sterrenplanners van Z&PC Triton Putten ronden de module ‘ik survival in het water’ af

Op vrijdag 8 & 15 maart 2019 waren het spannende avonden voor de Sterrenplanners van Z&PC Triton Putten. De toets van de module ‘ik survival in het water’ stond namelijk op de stoep. In twee avonden werden de Sterrenplanners getoetst op verschillende vaardigheden uit de module. En dat ook nog eens met kleren aan!

Lees verder De Sterrenplanners van Z&PC Triton Putten ronden de module ‘ik survival in het water’ af

Werken met een glimlach!

Een hart voor onze club en opzoek naar werk?
Doe dan nu mee met deze actie en verdien geld voor onze vereniging Triton Putten.

De actie is heel simpel.
Laat jouw gegevens achter op www.werkenmeteenglimlach.nl en Workz helpt je aan een leuke vaste baan die matcht bij jouw wensen. Mocht je vakantiewerk zoeken of werk naast je studie, ben je ook bij Workz aan het juiste adres.
Wanneer Workz jou heeft geholpen aan een nieuwe baan ontvangt Triton Putten € 250,–

Meer informatie?
Ga dan nu naar www.werkenmeteenglimlach.nl

Z & PC Triton Putten zwemt ZMC deel 6

Zaterdag 16 februari hebben we weer een leuke masterwedstrijd in Heerenveen gehad.
We waren goed vertegenwoordigd als Z & PC Triton Putten en er waren weer leuke afstanden uitgekozen.
Carola trapte af met de 100 rugslag, helaas geen pr maar wel een goede tijd!
De 25 vrije slag werd goed vertegenwoordigd door Hans, Rick, Alex en mij, ook hier werden goede tijden en PR’s gezwommen.
Hans was dapper genoeg om de 400 wisselslag te zwemmen, en heeft deze dan ook netjes uitgezwommen.

Lees verder Z & PC Triton Putten zwemt ZMC deel 6

Z & PC Triton Putten zwemt Gelders Kampioenschap Lange Baan

Er waren 3 zwemmers geselecteerd van Z & PC Triton Putten voor de Gelderse Kampioenschappen lange baan in Nijmegen.
Maria Meg Verbaan, Hans Stoffers en Anna Kamphuis mochten op verschillende afstanden starten. Een hele prestatie, want onze zwemmers zijn er niet aan gewend om in een 50-meterbad te zwemmen.

Lees verder Z & PC Triton Putten zwemt Gelders Kampioenschap Lange Baan

Zwemmers Z & PC Triton Putten behalen mooie medailles in Zutphen

Zaterdag 16 maart hadden de zwemmers van Z & PC Triton Putten een wedstrijd in Zutphen. We begonnen de wedstrijd met 200 vlinderslag die Noraly, Lieneke, Kyra en Anna mochten zwemmen, hierbij zijn mooie PR’S gehaald ondanks de zware slag! Bij de rest van de afstanden ging het ook heel goed en er zijn PR’s gehaald van meer dan 30 seconden! De zwemmers die 200 meter of meer moesten zwemmen en in de top 6 stonden moesten ook nog een finale zwemmen. De finales gingen ook heel goed en er zijn mooie medailles behaald. De sfeer in de groep was ook heel goed en iedereen moedigde ook zijn/haar clubgenoten aan. Het was dus al met al een mooie wedstrijd!

– Katinka van Steeg

Z&PC Triton Putten zwemt wedstrijd in Wageningen

De zwemmers van Z & PC Triton Putten hebben afgelopen zaterdag de wedstrijd Minioren/junioren circuit Deel 3 in Wageningen gezwommen. Er waren slagen zoals 50m rugslag, 50m vrije slag, 400m vrije slag, 100m rugslag en nog veel meer. Helaas mocht Triton geen estafette zwemmen. Er was ook een semi Duitse start waarbij zwemmers moeten wachten in het water totdat de zwemmers van het andere programma zijn gestart. Er waren vier coaches aanwezig, de sfeer zat er goed in en er werd ook heel goed aangemoedigd. Alle coaches vertelde goed wat iedereen moest doen. Ook is er een medaille gewonnen door Anna Kamphuis. Helaas maar één maar de concurrentie was groot. Er zijn wel mooie PR’s gezwommen.

– Sam Last

Z & PC Triton Putten zwemt Nationale Zwemcompetitie deel 3

De zwemmers van Z & PC Triton Putten hadden afgelopen zaterdag een wedstrijd, de nationale zwemcompetitie deel 3 in Wezep. 
Er zijn aardig wat PR’s behaald. Oplopend tot wel 7 secondes. Er werden veel verschillende afstanden gezwommen, 200m wisselslag, 100m schoolslag, 50m rug, 50m vlinder en ook estafettes. De sfeer was erg gezellig, vrijwel iedereen was vrolijk. We waren in totaal met 13 zwemmers. Iedereen had snel gezwommen en er werd krachtig aangemoedigd, vooral tijdens de estafettes werd er met volle borst geschreeuwd tot je geen stem meer had! De hoofd coach was René Siderius, voor je moest zwemmen gaf Hans Stoffers de zwemmers nog tips over de techniek. Het was weer een geslaagde wedstrijd!

– Puk Zandstra

Nieuwe tablet voor waterpolo

De waterpoloafdeling van Zwem & Poloclub Triton Putten heeft dankzij Welcom bij Bos, de specialist voor (mobiele) telefonie, voor waterpolothuiswedstrijden weer de beschikking over een nieuwe computertablet.

De wedstrijd wordt middels elektronische verslaglegging op de tablet ingevoerd. De oude tablet was nodig aan vervanging toe en dankzij Welcom bij Bos Putten, welke de nieuwe tablet beschikbaar heeft gesteld kan de vereniging de komende jaren weer vooruit.

Welcom bij Bos is de specialist voor voor (mobiele) telefonie, tablets, laptops, navigatie en accessoires en zijn te vinden aan de Kelnarijstraat 10, Putten.