Medailles in Lelystad voor Z & PC Triton Putten

Zaterdag 30 maart was er een wedstrijd in Lelystad. We waren er met een gezellige groep. Onze zwemmers: Sam, Bartho, Kyra, Noraly, Anna, Anastasia, Rick, Evi, Madelief, Demi en Joyce. Er werd hard gezwommen en bij de estafette werd er weer goed aangemoedigd. Het was weer een leuke wedstrijd met verschillende PR’s en medailles. We werden goed geholpen door onze coaches: Gaëlle en Brigitte. Coaches bedankt.                                                                                                                                  

– Joyce van Beek

Zwemmers Z&PC Triton Putten behalen mooie punten voor de club

De zwemmers van Z&PC triton hadden op zaterdag 23 maart een wedstrijd in Hattem, we waren met een kleine groep en de sfeer was erg gezellig. Er zijn hele mooie tijden gezwommen, maar helaas ook een paar dissen. De zwemmers hadden onderling veel lol en als ze zwommen werden ze goed aangemoedigd door hun clubgenoten. Op het laatst hadden 8 zwemmers nog een estafette die ze mochten zwemmen, namelijk de 8×50 vrije slag. De zwemmers hadden hun beste beentje voor gezet en zelfs hierin zijn er mooie PR’S gehaald. De overige zwemmers moedigen hun clubgenoten hard aan en onze mascotte hielp ook, de drietand! De estafette was een mooie afsluiter van de wedstrijd en we kunnen dus terug kijken op een zeer geslaagde wedstrijd!
– Madelief en Katinka van Steeg

De Sterrenplanners van Z&PC Triton Putten ronden de module ‘ik survival in het water’ af

Op vrijdag 8 & 15 maart 2019 waren het spannende avonden voor de Sterrenplanners van Z&PC Triton Putten. De toets van de module ‘ik survival in het water’ stond namelijk op de stoep. In twee avonden werden de Sterrenplanners getoetst op verschillende vaardigheden uit de module. En dat ook nog eens met kleren aan!

Lees verder De Sterrenplanners van Z&PC Triton Putten ronden de module ‘ik survival in het water’ af

Werken met een glimlach!

Een hart voor onze club en opzoek naar werk?
Doe dan nu mee met deze actie en verdien geld voor onze vereniging Triton Putten.

De actie is heel simpel.
Laat jouw gegevens achter op www.werkenmeteenglimlach.nl en Workz helpt je aan een leuke vaste baan die matcht bij jouw wensen. Mocht je vakantiewerk zoeken of werk naast je studie, ben je ook bij Workz aan het juiste adres.
Wanneer Workz jou heeft geholpen aan een nieuwe baan ontvangt Triton Putten € 250,–

Meer informatie?
Ga dan nu naar www.werkenmeteenglimlach.nl

Z & PC Triton Putten zwemt ZMC deel 6

Zaterdag 16 februari hebben we weer een leuke masterwedstrijd in Heerenveen gehad.
We waren goed vertegenwoordigd als Z & PC Triton Putten en er waren weer leuke afstanden uitgekozen.
Carola trapte af met de 100 rugslag, helaas geen pr maar wel een goede tijd!
De 25 vrije slag werd goed vertegenwoordigd door Hans, Rick, Alex en mij, ook hier werden goede tijden en PR’s gezwommen.
Hans was dapper genoeg om de 400 wisselslag te zwemmen, en heeft deze dan ook netjes uitgezwommen.

Lees verder Z & PC Triton Putten zwemt ZMC deel 6

Z & PC Triton Putten zwemt Gelders Kampioenschap Lange Baan

Er waren 3 zwemmers geselecteerd van Z & PC Triton Putten voor de Gelderse Kampioenschappen lange baan in Nijmegen.
Maria Meg Verbaan, Hans Stoffers en Anna Kamphuis mochten op verschillende afstanden starten. Een hele prestatie, want onze zwemmers zijn er niet aan gewend om in een 50-meterbad te zwemmen.

Lees verder Z & PC Triton Putten zwemt Gelders Kampioenschap Lange Baan

Zwemmers Z & PC Triton Putten behalen mooie medailles in Zutphen

Zaterdag 16 maart hadden de zwemmers van Z & PC Triton Putten een wedstrijd in Zutphen. We begonnen de wedstrijd met 200 vlinderslag die Noraly, Lieneke, Kyra en Anna mochten zwemmen, hierbij zijn mooie PR’S gehaald ondanks de zware slag! Bij de rest van de afstanden ging het ook heel goed en er zijn PR’s gehaald van meer dan 30 seconden! De zwemmers die 200 meter of meer moesten zwemmen en in de top 6 stonden moesten ook nog een finale zwemmen. De finales gingen ook heel goed en er zijn mooie medailles behaald. De sfeer in de groep was ook heel goed en iedereen moedigde ook zijn/haar clubgenoten aan. Het was dus al met al een mooie wedstrijd!

– Katinka van Steeg