Zwemmen

De zwemafdeling bestaat uit twee onderdelen

  • Wedstrijdzwemmen
  • Masterzwemmen

Wedstrijdzwemmen
De wedstrijdzwemafdeling bestaat uit een enthousiaste groep minioren, junioren en jeugd zwemmers, die onder deskundige leiding zwemtraining krijgen. Tijdens de training worden de verschillende zwemslagen en technieken geoefend en word je voorbereid op een wedstrijd. De training is geschikt voor iedereen, die minimaal in het bezit is van een B-zwem-diploma.
De zwemmers doen mee aan diverse wedstrijden, afhankelijk van zwemniveau, zoals Meerkampwedstrijden, Regionale KNZB Circuits, Nationale zwemcompetitie, limietwedstrijden, zie agenda van de website.
De trainingstijden van het wedstrijdzwemmen zijn;
Minioren, junioren: woensdag 17:00 tot 18:00 uur en vrijdag van 18:00 tot 19:00 uur
Jeugd en senioren: woensdag 18:00 tot 19:00 uur en vrijdag van 18:00 tot 19:00 uur
Selectie traint extra op zaterdag 07:00 tot 08:00 uur


Masterzwemmen

Sinds 2012 is de vereniging gestart met een Master afdeling. In deze groep is plaats voor iedereen die lekker wil zwemmen en aan zijn of haar conditie wil werken. Er wordt de mogelijkheid geboden op eigen niveau en snelheid een zwemtrainingsprogramma te volgen. Iedereen vanaf 18 jaar is welkom. Het is ook mogelijk om met een aantal fanatieke zwemmers mee te doen aan master wedstrijden, zoals het Zuyderzee Masters Circuit of de Open Nederlandse Masters Kampioenschappen.
De trainingstijden van het masterzwemmen zijn;
zaterdag van 07:00 uur tot 08:00 uur
woensdag van 18:00 tot 19:00 uur

Heb jij of heeft u belangstelling voor (wedstrijd)zwemmen? Kom dan vrijblijvend kijken en liever nog meezwemmen! Aanmelden kan via de mail: wedstrijdzwemmen@tritonputten.nl