Wedstrijdzwemmen

De wedstrijdzwemafdeling bestaat uit een enthousiaste groep minioren, junioren, jeugd en senioren zwemmers, die onder deskundige leiding zwemtraining krijgen.

Wij hebben een grote groep trainers met interne of externe opleiding, die er voor zorgen dat jij als zwemmer goed getraind wordt.

Tijdens de training worden de verschillende zwemslagen en technieken geoefend en wordt je voorbereid op een wedstrijd.

De hoofdtrainer maakt gebalanceerde training en maakt planningen om te zorgen dat jij een goede techniek en conditie krijgt.

De training is geschikt voor iedereen, die minimaal in het bezit is van een B-zwem-diploma.

De zwemmers doen mee aan wedstrijden van de Gelderse C competitie en Meerkampwedstrijden, ook gaan wij met een grote groep naar de Gelderse B en A kampioenschappen. Wil jij naar het NK? Ook dat kan bij ons!

Masterzwemmen
Sinds 2012 is de vereniging gestart met een Master afdeling. In deze groep is plaats voor iedereen die lekker wil zwemmen en aan zijn of haar conditie wil werken. Er wordt de mogelijkheid geboden op eigen niveau en snelheid een zwemtrainingsprogramma te volgen,. Iedereen vanaf 18 jaar is welkom. Het is ook mogelijk om met een aantal fanatieke zwemmers mee te doen aan master wedstrijden, zoals het Zuyderzee masters circuit,