Sterrenplan

Welkom bij het Sterrenplan! Als jij de opvolger wil worden van Marleen Veldhuis, Ranomi Kromowidjojo, Pieter van den Hoogeband, of wil je gewoon goed zwemmen kunnen? Kom naar het Sterrenplan bij zwemvereniging Triton Putten en dan pakken we dat gezellig met z’n allen op!

Afbeeldingsresultaat voor sterrenplan

Wat is het Sterrenplan?

Met het Sterrenplan ga jij verder dan de diploma’s van het Zwem ABC. Je gaat op spelenderwijs dingen leren over wedstrijdzwemmen en waterpolo. Al deze dingen worden verdeeld over 6 modules. Deze modules hebben elk hun eigen thema en ze zullen worden verdeeld over 2 zwemseizoenen. Na elke module krijg jij jouw eigen certificaat, als je de toets doorstaat. Maar plezier staat bij Triton Putten voorop. Je gaat dus met het Sterrenplan kennismaken met wedstrijdzwemmen en waterpolo, door allemaal leuke trainingen en spelletjes.

Kan ik meedoen met het Sterrenplan?

Je kan je aanmelden voor het Sterrenplan wanneer je:

  • tussen de 6 en 12 jaar oud bent;
  • in bezit bent van een A en B zwemdiploma;
  • graag zwemt.

Als jij dit bent zien we je graag bij het Sterrenplan!

Waar en wanneer is het Sterrenplan?

Bij het Sterrenplan hebben we elke week een training. Deze training is van 17:00 uur tot 18:00 uur. Het wordt gehouden in zwembad Bosbad Putten. Het zwembad bevindt zich op Zuiderveldweg 6, 3881 LJ, te Putten.

Als jij het leuk zou vinden om een keer mee te doen met Sterrenplan, stuur dan een mailtje naar sterrenplan@tritonputten.nl en kom een aantal trainingen proefzwemmen!