Informatie voor ouders

Wil uw kind graag zwemmen bij het Sterrenplan van Triton Putten? Dan heeft u hier alle informatie op een rijtje!

Wat is het Sterrenplan?

Het Sterrenplan is een programma voor kinderen om spelenderwijs verdieping te geven in waterpolo en wedstrijdzwemmen. Dit programma is opgedeeld in 8 modules met elk een eigen thema. Voor meer informatie over de modules zie de pagina Modules. In totaal duurt het Sterrenplan 2 jaar. Na deze 2 jaar worden de modules herhaald.

Mag mijn kind meedoen met het Sterrenplan?

Uw kind mag meedoen met het Sterrenplan wanneer hij/zij tussen de 6 en 12 jaar oud is en het A & B diploma heeft behaald. Elk half jaar is er een instroommoment, na de zomervakantie en na de kerstvakantie.

Hoe meld ik mijn kind aan voor het Sterrenplan?

Om een keer een Sterrenplan proeftraining mee te doen kunt u een mail sturen naar sterrenplan@tritonputten.nl om een afspraak te maken. Wanneer dit is bevallen kunt u nogmaals een mail sturen naar bovenstaand e-mailadres. Er wordt u dan een aanmeldformulier en een vrijwilligersformulier toegestuurd. Deze moet u beiden invullen en opsturen naar penningmeester@tritonputten.nl. Vervolgens wordt de aanmelding in gang gezet en wordt uw kind door de penningmeester aangemeld als lid. Zie ook de pagina Lidmaatschap.

Hoeveel kost het Sterrenplan?

Dit staat volledig op de pagina Contributie.

Kan ik de training(en) bijwonen?

Een training bijwonen is altijd mogelijk. Ook voor broertjes en zusjes. U kunt kijken bij het Sterrenplan aan de rand van het zwembad. We vragen u wel de training niet te verstoren.

Hoe zeg ik het Sterrenplan op?

Dit staat beschreven op de pagina Lidmaatschap.

Welk team zit er achter het Sterrenplan?

Het Sterrenplan wordt georganiseerd door een paar vrijwilligers bij Triton Putten. Voor meer informatie over het team, zie de pagina Team.

Heb ik nog een taak in het Sterrenplan?

Zoals hierboven beschreven draait sterrenplan op vrijwilligers. Zonder deze vrijwilligers is het onmogelijk om een veilige en leuke sfeer te creëren. Wij vragen u of u mee wilt denken en ook een taak op wilt pakken om deze sfeer te creëren. Met vragen over de verschillende taken die er zijn kunt u contact opnemen met sterrenplan@tritonputten.nl.

Wat kan ik doen als ik een klacht, tip, et cetera heb?

Als u een klacht, tip, et cetera heeft kunt u altijd met ons contact opnemen door te mailen naar ons, via sterrenplan@tritonputten.nl. Wij zullen ons best doen uw probleem te verhelpen. Tevens kunt u contact opnemen met het vertrouwenspersoon van Triton Putten. Zie hiervoor de pagina Vertrouwenspersoon, waar u de vertrouwenspersoon kunt e-mailen.