Lidmaatschap

Aanmelden

Het is mogelijk om je aan te melden door een mail te sturen naar: sterrenplan@tritonputten.nl. Een van jouw ouders zullen deze mail echter moeten sturen, om te laten zien dat je toestemming hebt om lid te worden. Eerst kun je een paar keer proefzwemmen. Dit proefzwemmen vereist geen aanmelding, maar wel een mailtje dat je komt naar sterrenplan@tritonputten.nl. Als je besluit te blijven bij het Sterrenplan stuur je weer een mail naar het Sterrenplan, met het e-mailadres dat hierboven vermeld staat. Je krijgt dan een aantal formulieren toegestuurd, die je moet invullen en vervolgens moet sturen moet naar de penningmeester. De aanmeldingsmail naar het Sterrenplan geeft hier extra informatie over.

Wel graag aandacht voor het feit dat er maar één keer in het halfjaar een instroommoment is, namelijk na de zomervakantie en na de kerstvakantie.

Afmelden

Wat jammer dat er is besloten om te stoppen met het Sterrenplan! Heb je alle modules gedaan of ben je meer geïnteresseerd in één van de twee andere disciplines? Meld je dan aan bij onze zwem- of poloafdeling.

Voor het afmelden is een schriftelijke brief vereist. Zie voor meer informatie de pagina Contributie.