Team

Voor en achter de schermen werken bij het Sterrenplan een aantal vrijwilligers. Hieruit bestaat het team. Hier stellen we ze je nog even kort voor

Nienke Visser

Hoi Hoi,

Mijn naam is Nienke.
Naast mijn werk in de kinderopvang sta ik sinds 2017 aan het bad bij sterrenplan. Mij zul je vooral zien in het diepe gedeelte van het zwembad (baan 4&5) maar ik kom ook wel eens gluren bij de andere groepjes.
Zelf ben ik ooit ook begonnen met sterrenplan waarna ik ben doorgestroomd naar het wedstrijdzwemmen. Met een poosje ertussen doe ik dit nu al ongeveer 15 jaar. Op dit moment maak ik deel uit van het masterzwemmen van Triton Putten.

Naast dat ik trainen geef bij het sterrenplan ben ik ook bezig met het ontwikkelen van de beleidsplannen en doe ik veel regelzaken achter de schermen.
Ook de mailtjes van Sterrenplan zijn zul je mijn naam onder zien staan.

Carola Jacobs

Mijn naam is Carola Jacobs. In 2014 ben ik begonnen met wedstrijdzwemmen bij Triton. 

Een paar jaar geleden ben ik samen met Nienke gevraagd om het Sterrenplan over te nemen. Daar hoefde ik niet lang over na te denken! Ik vind het ontzettend leuk om iedere week weer langs het bad te mogen staan. Ik geeft meestal training aan kinderen van baan 1. Verder schrijf ik iedere week het technische deel van de training.

Naast sterrenplan geef ik ook iedere week trainingen bij wedstrijdzwemmen. Ook daar sta ik bij baan 1.

Vrijwilligers

Wij zouden het fijn vinden als we zo nu en dan beroep zouden kunnen doen op de ouders om een handje mee te helpen met de training. Zou jij dit leuk vinden en dan je af en toe beschikbaar op vrijdagavond van 17:00 uur tot 18:00 uur? Stuur dan een mail naar sterrenplan@tritonputten.nl.

Contact

Vragen kunt u altijd bij ons aan het bad stellen. Anders kunt u een mail sturen naar sterrenplan@tritonputten.nl.